perjantai 7. marraskuuta 2014

Tottista, ministi esineitä ja jälkeä

Eilen satoi sitten ensimmäiset lumet/rännät satanut maahan mistä itse tykkään kovasti, vois tulla vähän lisääkin tosin sitten taas jää kaikki treenit joten... Ekakin sai kauheita hepuleita, kopitteli lumipalloja.
Tosin ne jo sulasi :(











Käytiin päivälenkin lopussa vielä metsässä tekemässä pannalla pari suoraa esineiden hakua. Pituudesta en tiiä, joku 25m, välissä oli vähän näköestettä sitten tasaista missä esine luurasi.
Eka lähti esineelle tosi hienosti, vähän kierteli mutta teki kokoajan töitä, sieltä se panta sitten löytyikin.
Toiselle esineelle lähti täysillä uppoamaan ja nappas matkalla näppärästi.

Että mä oon kyllä ylpee tuon otuksen tekemisestä nyt jo ruudussa. Se ei enään kysele ollenkaa apuja, itse pysyn ihan hiljaa koko suorituksen ajan ja se vaan ettii jo suht tehokkaasti kunnes löytää.
Saakohan tuosta videosta selvää... ihan sama :D

Tänään illalla päästiinkin HSKHn hallille treenaamaan reilu 15minuutiksi kun ostin hakukaverilta vuoron.

Tehtiin piiitkästä aikaa nameilla tottis, vaan alussa ja lopussa nopeat leikit.

Otettiin paaljon seuruuta. Seuruuseen lähdöt oli tosi kivoja ja innokkaita, vaikka oltiin vaan paikoilla ja sai käskyn seuraa niin aktivoitu heti kunnolla. Täyskäännökset alkaa  näyttää kivalta, myös muutkin käännökset meni tosi kivasti. Pysähdykset toimi, kerran lähti liian eteen mutta uus aaskeleniin parans. Hidas vauhti näytti jo paaljon paremmalta, pari kertaa luuli että stopataan muttei onneks mennyt ihan istumaan asti. Vika seuruupätkä oli kaikkein innokkain joten jätin sit siihen ne.
Liikkeestä seis ja maahan meno seuruusta. Enimmäinen seis meni hienosti, pysähty heti. Maahan menot meni tosi nätisti myös heti. Maahan menon jälkeen se kumminkin aloitti sen että kaikki tarkottaa maahan menoa joten saatiin jonkinaikaa muistutella seisomista niin kyllä se sit onnistu mihin jätettiin se, vikaks vielä tosi onnistunut maahan meno.
Sivulla pyörittely oonnistuihan super hyvin! Pyörittiin kumpaakin suuntaan onkistuneesti. Peruutus onnistuu jo jotenkuten sivullakin. Käännökset, vinoon menot tuli kanssa tosi hienosti.
Eteentuloista Eka ei ollut ihan varma, se selkeesti  mietti että onkohan se näin mutta tuli se oikein kumminkin.
Yksi henkilöryhmä otettiin myös. Keskityin kovasti omaan kävelyyn mutta silti möhlin tuon kasin. Koira piti kokoajan, välillä ehdin mulkastakkin sitä. Pari kertaa jäi hetkeksi hitusen kauemmaksi mutta palautu ilman käskyjä. Pysähtyminen oli tosi lähelle ihan vierasta ihmistä,  tapitti silti ongelmitta mua.

Oikein kiva treeni, vähän vaihtelua, uus halli, uudet ihmiset ja kummallakin puolella kenttää juostiin täyttä aksaa että häiriötä löyty hyvin.
Kotiin kävellessä tein tuolle otukselle vielä minijäljen (joku 40m) mikä oli hyvin tallottu, noin 12askeleen (lyhyen) jälkeen yksi nami ja taas sama homma. Päässä sitten narupallo. 

Eka lähti yhtä innokkana kuin aina jäljelle. Työskenteli tosi hyvin ja tarkasti, muutama nami riitti hyvin näppärälle neidille :) Pallo palkka oli super!
sst, kotiutui vihdoin iiihanat gappay treenihousut. Ehkä nyt housut ei ole aina likaiset ja märät :)


2 kommenttia: