tiistai 25. marraskuuta 2014

Viestiä, tottista ja aksaa

Päivälenkin alkuun otettiin Ekalle viestiä, pituutta en tiiä mutta sen verran että oli pisin meidän matkoista, Jessica kyllä näkyi mutta pienesti, näitä viisi.
Eka lähti ensin epävarmana ja vinoon kun ei nähnyt Jessicaa, kutsuin uudelleen ja uusi lähetys minne lähtikin sitten täysillä. Mun luokse lähti hyvin, kutsuin varmuudeksi ennen lähetystä. Taas kaks vikaa kertaa Jessican luo tykkinä ja mun luo lähti ilman huutoa, pyörähti Jessican luon alussa jolloin uusi lähetys ja lähti täysillä tulemaan.
Illalla HSKHlle tottistelemaan.

Aloitettiin noudolla, nous heitolla, lähti kapulalle täysillä ja tuli lujaa takaisin, palkka lens ennen luokse asti tulemista. Kapulan eteentuonti kerran, tuli hiienosti tiiviisti heti, toi kivasti korkealle. Sivulletuloja, pääasiassa vaan seisomisesta normaalisti sivulle, Eka tuli noopeasti ja voimalla heti oikealle kohdalle, hienolla ilmeellä, hienooo! Pari paikallaan käännöstäkin tosi kivasti oikealle kohdalle heti. Neljä lyhyttä virepätkää seuruussa, kivasti veti taas, kerran vähän erkani palkan takia mutta palautu heti, innokas ittensä jälleen, vika pätkä oli selkeesti paras. Hyppyä otettiin kolme kertaa, vein aina lelun toiselle puolelle ja käskyllä yli, lähti varmasti aina hyppäämään mutta kolautti pari ekaa kertaa, vikalla ei mihin jätettiin sitten. Paikka otettiin kun Cira treenasi äänekkäästi leikkiä, Eka pysyi ihan super hienosti paikallaan, ei välittänyt Cirasta yhtään vaan tuijotti kokoajan (joku 3min paikka, ainakin) mua skarppina, välillä kävin palkkaamassa namilla, kyllä se siinä pari kertaa haukahduksia veti ja kyynäreet nous, silti oon niin ylpee tästä paikasta! Loppuun vielä Cira teki luoksarin ihan meidän vierellä, Cira siis juos Ekan vierestä noin 2m päästä ja Eka vaan pysy paikallaan, myös vapaa huudossakin pysyi. Ihan huippuhuippu lapsi!!

Loppuun sitten purutyynyllä pelleilyä ja palloilla, raippaa heilutellen. Oli taas semmosta pärinää ja purentaa leidillä :)

Innostuttiin myös ottamaan aksaa Ciran ja Jessican jälkeen. Otettiin mm pelkkää putkea, kahden esteen hyppyjä eri käännöksien ja ohjausten kanssa, en tiedä mitään näiden nimiä joten enempää en oikein osaa kertoa... Itsellä oli vaikeaa, koira teki kunhan omistaja osas, Eka oli siis ihan huippu, meni kunhan ohjasin kunnolla, oli innoissaan ja meillä oli niin hauskaa, sai vähän nauraa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti