keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Tottista

Tehtiinpä tänään taas sitä tottista, ylläri.

Aloitettiin noudolla, ensin ihan vaan lennosta heitto minne juostiinkin täysillä ja tultiin täysillä, toinen oli taas laudan vieressä oleva kapula ja Eka lähti hakemaan tosi varmasti kapulaa, teki myös täysillä, palkka lens kun oli tulossa.  Liikkeestä maahan meni kivasti maahan juoksusta ja kävelystä vaan, pari ekaa oli niin innokkaita ettei meinannut jäädä maahan mutta sai pysyä siinä kunnes rauhottui. Hyppyä taas jollain aidalla, pari käskyllä, ekalla vähän pörräs josta uus lähetys, toisella hyppäs hienosti ja hyppäs hienosti, sitten saikin hypätä palkalla mihin jätettiin tuo. Seuraamista otettiin taas pienissä pätkissä ja palkka lens aina kohdassa miltä sen pitäisi näyttää, Eka teki oikein innokkaita pätkiä jälleen, hieno neiti. Muistin itsekkin taas katseen ja tippuvan palkan, ehkä se alkaa porautua päähän pikku hiljaa ;)

Leikkiä Eka sai palloja, pääasiassa juosta perässä ja lopuksi kaiveltiin vielä tyyny esiin. Ai että sitä taas riepoteltiin ja juostiin onnesta soikeena ympäriinsä. Oltiin niin läähpyyh treenin jälkeen :)
Illalla Eka pääs taas rääkättäväks kun käytiin pikaisasti kentällä.

Heti alkuun kapulan eteentuontia ilman apuja, toi tosi hienosti ja yritti tuoda kapulaa korkeammalle mulle. Yksi eteentulo vaan käskystä, tuli ihan super hienosti heti, tosi tiiviisti ja napakasti. Pari sivulletuloa mitkä oli ihanalla ilmeellä ja suoria. Kaksi seuruuta tyynyllä heitsaten, samallailla kun päivällä, Eka veti taas innolla ja toka pätkä oli tosi hieno mihin lopetettiin. Liikkeestä istumista ja seisomista saatiinkin sitten hinkata. Tehtiin sitä että juoksutin sitä mun edessä ja käskin vaan, istumaan se ei mennyt, aina vasta tokalla yrityksellä, sai korottaa ääntä mistä meni istumaan sitten kivasti heti, kerran se meinas maahankin mennä kun meni niin alas istumaan, kaksi hyvää peräkkäin tehtyä istumista kun saatiin niin jätettiin se siihen. Välissä sitä seisomista, nepä onnistu ihan tosi hienosti, jäi aina seisomaan, ihan kerran-kaks se vääääähäääään valu mutta muuten tosi kivoja, kun saatiin tosi napakka seisominen jätettiin siihen. Vikaksi tehtiinkin tyynyllä eteenlähetys, vein vaan tyynyn kauas ja lähetin josta neiti sai vaan rällätellä sen kanssa miten tahto. Ravaili se suussa monen monta minuuttia ihan onneissaan, mä en vaan tajua mikä noissa tyynyissä niin viehättää?

Nyt ollaanki touhuttu tarpeeksi. Huomisen päivän Eka saa treeneiltä vapaaksi ja sit perjantaina jos tekis jotain leikkiä ja ihan vaan jotain pientä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti