maanantai 17. marraskuuta 2014

Keppijälki, esineitä ja tottista

Päivän kohokohta mikä sai loppu päiväks itteni hymyilemään oli meidän esineet.

Käytiin lenkin alussa tekemässä 5mx40m ruutu, vein ruudun päähän ekalla kerralla sateenvarjon ja toisella kumihanskan.
Eka oli kummallakin lähetyksellä niin tarkka ja odotti vaan käskyä, taas nyki yksinään että mennäkkö vai ei. Kun sai käskyn se PINKOI ensimmäistä kertaa ikinä niin LUJAA, upposi ihan täysillä, haisteli samalla paikkoja mutta vauhti oli kokoajan täysi, sieltä se sit nappasi esineet nopeasti ja juos yhtä lujaa mun luokse.
Toinen lähetys oli ihan samanlainen, vauhti oli taas päätä huimaava ja tullessa myös. Ihan huippuhuipphuippu tyyppi! Tätä me ollaan yritetty hakea, se alkaa jo digata :')

Illalla käytiin nopeasti hakemassa eläinkaupasta märkäruokaa treeneihin josta suunnattiin uudelle kentälle jonnekkin päin malmia.

Otettiin alkuun pieniä seuruupätkiä, pari juoksua mikä oli Ekasta huippu kivaa, pari hidasta missä kontakti ja ilme pysy ilosena, eikä ees etuillut, sitten vaan lyhyitä pätkiä missä into pysy taas super hyvin, pari kertaa taas ootti palkkaa erkaantuneena mistä jatkettiin seuruuta jollon palasi ja teki hienosti hommia. Eteenlähetystä, pari kertaa ilman maahan käskyä, muutama kerta maahan käskyllä, pari oli vähän hitaita maahanmenoja mutta kyllä se nopeampiakin teki, eikä yrittänyt palkalle vaan kuunteli heti. Juos kyllä taas niin lujaa, iski pieni kuumuuskin neidille. Liikkeestä maahan oli sitten tänään vuorossa, joku viisi taidettiin niitä ottaa ja se teki ihan sairaaaan hienosti, joka kerta. Eka oli ihan kuulolla, täysillä mukana kun se oli niiin kivaa. Maahan se sujahti heti käskystä ja palkka lens aina taakse, ihan huippu!

Tottisten jälkeen mentiin pellolle jälkikeppien kera, ensin pari muistutusta mitä piti tehä sitten teinkin neljä minimini jälkeä (n.10m) ja ihan tuoreita, keppejä oli neljä jokaisella.

Ensimmäisellä jäljellä Eka hämmästeli missä namit, nenä pysyi sentään maassa muttei se reagoinut kuin yhteen keppiin, suorittipahan jäljen alusta loppuun.
Toisella se jo tajus että se herkku tulee vaan niistä kepeistä, nenä meni maassa ja jokainen keppi nous.
Kolmas ja neljän meni ihan samanlailla, into alko jo nousta, kepitkin nousi toosi hienosti ja jäljellä kuljettiin hyvin.

Videolla alku 'lämmittelyt' keppien parissa, mistä ei taaskaan saa selkoa :D
Sainpa myös laitettua sen tottisvideon, TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti