sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tottista, jälkeä ja viestiä

Päivä lähti käyntiin HSKHlla käydessä, tottiksella.

Heti alkuun kaivettiin kapula esille, sen pitoa, pari kertaa aika heikko ote mistä sit kapulan läppäsyä niin otti voimakkaamman otteen, kapula suussa juoksuttelua, edessä juoksuttelua ja muutamia eteentuonteja. Yleensä toi kunnolla tiiviisti vasta tokalla, mutta saatiin kerran ensimmäisellä joten siihen oli hyvä jättää. Vähän piti myös pomppia vasten kapulan kanssa, on se vaan niin kivaaa! Sivulla otettiin kaksi eteenpäin askelta, yhdet askeleet oikealle ja vasemmalle, Eka teki tosi hyvällä ilmeellä joten en enempää ottanut. Yksi eteentulo otettiin myös niin että tuli siitä suoraan sivulle joka onnistu tosi hienosti,Liikkeestä seis oli tänään vuorossa, sai pari kertaa muistuttaa mikä se seis oli koska maahan meno on vaan olis siistimpi. Otettiin tosi paljon onnistuneita sivulla ja edessä, ihan tosi hienosti alko sujumaan sitten, täpäköitä ja pysähty heti joten ne jätettiin neljään peräkkäin onnistuneeseen. Siitä vielä yksi liikkeestä maahan meno mikä tietty onnistu heti nopeasti. Hyppyä otettiin taas kolme kertaa, nyt oli semmone 50cm ja paksu este. Heitin aina lelun toiselle puolelle ja sanoin vaan hyppy, hyppäs tosi varmasti, kolahtamatta vaikka lelu meni vinoon. Pari kertaa myös loivaa Aata tehtiin, juoksin vierellä. Oli muuten pikkasen ylpee kakara tän jälkeen ;D Vikana vaan muutama seuruupätkä, lyhyitä, vedettiin osa suoraan ja osa loivaa ympyrää. Eka tietää jo tosi hyvin et palkka tippuu ylhäältä, tekee paljon parempia pätkiä kun ennen ja pyörittää tosi hyvin. Vähän saattaa karata kauemmas jos luulee palkan tulevan joten siihen on saanut vähän puuttua uudella käskyllä ja pidemmällä pätkällä mutta se ei Ekaa haittaa mitenkään vaan intoa piisaa.
Tottisten jälkeen sitten jälkeä.
Jäljellä oli pituutta semmonen 150m, nameja kuuden askeleen välein yksi, merkkasin tällä kertaa punajauholla missä mennään niin tiiän ite tarkemmin, kolme käännöstä ja vanhentua sai joku 25min.

Eka lähti jäljelle jälleen innoissaan, teki tosi hyvää työtä ja pysyttiin jäljellä, sitten yhtäkkiä jälki katosi, mä itekkään en löytänyt värejä kunnes tuli käännös, joten Eka sitten kulki sen uuden jäljen käännökselle tosi tarkasti, käänty vähän loivasti, toinen suora oli täydellinen, siis Eka ei oo tehnyt noin tarkasti vähään aikaan jäljellä töitä, nenä pysyi kokoajan jäljellä, näin kun se kävi joka askeleen tarkasti, käännöksessä sain vähän pidättää jolloin käänty, kolmas suorakin oli niin hieno ja nenä pysyi hienosti maassa jäljellä, kolmas käännös oli tarkka, käänty heti ja sitten mentiinkin reippaasti ja sieltä löyty loppu palkka.
Illalla ehdittiin vielä hyvin touhuta joten kaivettiin maksamakkara esiin ja mentiin nurtsille jälkikeppien kanssa. Eka taas etti innoissaan keppejä nurtsilta, näytti niitä oikein hienosti maahan menoilla. Oikein pätevä! Eka jo tykkää tästä, paljon, super palkan ansiota.

Keppien jälkeen otettiin vielä leikkiä tyynyllä ja pallolla, Eka on innostunut hulluna tuosta geelipallosta, kauhee huuto jos sillä ärsytetään sitä. Tyynyssäkin roikuttiin oikein innoissaan eikä muutaman metrin päässä korispelaajat sitä häirinnyt tippaakaan.
Hyödynnettiin tähän kaveria ja otettiin yksi 'sirun tarkastus' puhelimella, Eka ei hievahtanutkaan tai edes katsonut henkilöä. Sekä pelaajia hyödynnettiin lyhyellä paikalla, kaveri huus täysillä tänne ja Ekaa, vieressä pomppi pallo ja neiti katto skarppina vaan muhun, ei ollu aikeissaankaan nousta. Huippu!

Lenkin yhteydessä tehtiin vielä näköviestiä, matkaa reilu 100m, viis lähtöä.
Kun kaveri lähti toiseen päähän Eka ulisi ihan kauheesti, tyyppi täris mun luona ja nyki kokoajan odottaen käskyä, vähän innoissaan? Lähti aina ihan täysillä, niin lujaa kun vaan pääs toiseen suuntaan mutta mun luokse ei ois millään halunnut juosta, mutta saatiin se aina silloinkin lopulta juoksemaan täysillä. Ihan huippu tyyppi! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti